Bättre sent än aldrig. Här kommer lite bilder från dag 2 i Chiang Mai. Gick upp tidigt för att besöka Wat Pra Singh, ett tempel som ligger i västra delen av gamla staden i Chiang Mai. Det har bland annat en 1500 år gammal staty av Buddha (Wat Phra Buddha Sihing). Var så vackert där men med ett par till platser att besöka samma dag åkte vi sedan vidare till vår andra destination.

Vi åkte till Chiang Mai Celadon factory, som är en keramikfabrik och kulturellt galleri. Där åt vi lunch och fick lära oss om keramik och det traditionella Lanna-arbetslivet. Vi fick se hur keramiken gjordes och fick till och med göra vår egen keramikelefant. Var så kul att se hur det gick till.

Better late than never. Here are the photos from the second day in Chiang Mai. We went up early to visit Wat Pra Singh, a temple located in the western part of the old city center in Chiang Mai. The temple houses an important 1500-year old Buddha statue: the Phra Buddha Sihing which gives the temple its name. It was really beautiful there but with a couple of more places to go that day we soon had to get going to the second location.

We went to Chiang Mai Celadon; which is a brand and symbol of Chiang Mai Celadon glazed ceramics. It's a factory and a cultural gallery which represent the traditional way of Lanna working life. We got to see how the ceramic was made and even made our own celadon glazed elephant. Was really fun to see how everything was made.

Photography

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>