Spenderade helgen på landet med Christoffer och Alfons, vilket var välbehövt speciellt för Alfons. Vädret kunde inte ha varit mer perfekt så det var svårt att lämna landet för stan igår. Jag tog med drönaren för att fota och filma lite, så bilder från det kommer! Här är lite bilder från helgen. 🌸🐶🌞

Spent the weekend at the summer house in the archipelago with Christoffer and Alfons which was well-needed, especially for Alfons. The weather couldn’t have been more perfect so it was hard to say goodbye yesterday and go back to the city. I brought the drone, so photos ”from above” will be uploaded soon. Here are some photos from the weekend. 🌸🐶🌞

Fick också hem min egendesignade klocka från Boom watches för ett tag sedan och är så nöjd med den. Med värdekoden ”EMELIE” får ni en extra del (boett, toppring eller armband) gratis vid köp av en klocka. ⌚️

I got home my watch from Boom Watches a while ago and I’m so happy with it. With the value code ”EMELIE” you get an extra piece (boett, top ring or bracelet) for free when buying a watch. ⌚️

Photography

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>